Η εταιρεία Ι. ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ιδρύθηκε το 1976 από τον κ. Καζακόπουλο Ιωάννη και τη σύζυγο του Ευδοξία με αρχική έδρα τη Νέα Αμισό Δράμας. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε με οικοδομικές, εργολαβικές εργασίες καθώς και με το εμπόριο οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής.
    Το 1978 η εταιρεία μεταστεγάζεται στη Δράμα και από το 1979 δραστηριοποιείται μόνο με τα είδη υγιεινής, ενώ από το 1981 στεγάζεται στο ιδιόκτητο κατάστημα στην 19ή Μαϊου 2.
    Το 1991 η εταιρεία ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύει στο 5ο χλμ Δράμας - Καβάλας (Χωριστή) το KAZA CENTER όπου στεγάζει μια τεράστια έκθεση 3.000 τ.μ. με είδη υγιεινής καθώς και τις αποθήκες της εταιρείας.
    Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών υγιεινής με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων άριστης ποιότητας, από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές, ενώ η απευθείας εισαγωγή των προϊόντων χωρίς μεσάζοντες συντελεί στις πολύ καλές τιμές διάθεσης των προϊόντων.
    Η εταιρεία στελεχώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό, διακοσμητές, τεχνίτες υδραυλικούς παρέχοντας μεγάλο φάσμα εργασιών, μελέτης - εγκατάστασης - τοποθέτησης των προϊόντων της. Κατέχοντας πρώτη θέση στο χώρο στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προμηθεύει όχί μόνο ιδιώτες αλλά και το μεγαλύτερο μέρος επαγγελματιών, εμπόρων και εργολάβων στην περιοχή μας.
    Η 35ετή εμπειρία της εταιρείας, η συνεχής ανοδική πορεία, η ηγετική θέση στο χώρο της και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της, έχουν ως αποτέλεσμα και μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη και πάνω απ' όλα το σεβασμό.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας μας που δημοσιεύονται.

Ισολογισμός 2015   |   ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (22-6-16) Πρόσκληση μετόχων 14-7-2016

Ισολογισμός 2014   |   Πρόσκληση για Γενική Τακτική Συνέλευση

Ισολογισμός 2013

Ισολογισμός 2012